Transport si retururi

Transport si retururi

 

1. Modalitati de livrare


Jucarii4U.ro (jucarii4u.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • DPD, Livrare in 1-2 zile, 19,98 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 4,00 RON

Comenzile înregistrate înainte de ora 14.00 în zilele lucrătoare se expediază în aceeaşi zi. Comenzile înregistrate după ora 14.00 în zilele lucrătoarea, precum şi cele înregistrate în zilele nelucrătoare, se expediază în următoare zi lucrătoare.

Livrarea prin curier durează, de obicei, 1-2 zile însă pot apărea întârzieri în perioadele aglomerate (de Crăciun, de Moş Nicolae, de Paşti, de 1 iunie, etc.) sau în condiţii meteorologice nefavorabile. 

Comenzile care conțin mai multe produse vor fi expediate într-un singur colet sau în colete separate. Pentru fiecare colet expediat, vei primi un email cu numărul AWB-ului. Chiar dacă produsele sunt expediate în colete diferite, taxa de livrare se percepe o singură dată.

  

 

2. Modalitati de plata


- Ramburs (plata la curier, in momentul primirii coletului),

- Plata online, cu cardul (prin intermediul platformei securizate MobilPay). 

 

 

3. Politica de Retur


Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.
Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suportă alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a produsului. 
 


Condiții generale pentru returul produselor vândute și livrate:

 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, nefolosit, fără deteriorari sau rupturi.
 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Produsele marcate în formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate în site la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.


Produsele cumparate pot fi returnate urmand pasii de mai jos:

1.     Completează formularul de retur asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.
2.     În formular, alege una dintre opțiunile de retur: schimb cu același model, schimb cu un produs diferit sau rambursarea sumei plătite pentru produse.
3.     După aprobarea cererii de retur vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi. 
4.     Rambursarea banilor se face in contul IBAN comunicat de dvs. in maxim 14 zile calendaristice.


Cerere de retur anulată:

Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile:

 • Te-ai răzgândit și nu ai mai predat coletul curierului.
 • Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reușit să dea de ține.

 Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne suni la tel: 0723525579 | Program: L - V, 10:00 - 17:00.


Motive pentru care Jucarii4U.ro refuză returul produselor:

 • deteriorarea fizică a ambalajului original (cutie sau pungă) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorată neambalarii corespunzătoare (în hârtie sau nylon) realizate de către client sau curier (în cazul în care acesta din urmă este nevoit să sigileze conținutul coletului, dacă expeditorul nu o face);
 • deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalarii corespunzătoare și a deteriorării prealabile a ambalajului original;
 • utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură.


Important! 

 • "Clienții" sau "consumatorii" pot fi reprezentati doar de persoane fizice. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
 • În cazul în care din greșeală ați primit alt produs decât cel comandat de dumneavoastră, acesta se schimbă iar noi vom suporta costurile de transport.
 • Dacă dumneavoastră alegeți să faceți un retur sau un schimb de produse, se va percepe si se va opri din suma rambursabila taxele aferente serviciului de curierat in valoare 18:00 lei in caz de retur sau 36.00 lei in cazul unui schimb de produse, reprezentand taxele de livrare tur-retur (18.00 lei + 18.00 lei).
 • În cazul în care ați beneficiat de Transport Gratuit la livrarea inițială a produselor si doriți să faceti un retur, voucher-ul de Transport Gratuit se va anula si se va percepe si opri din suma rambursabila inclusiv taxa initiala pentru transport in valoare de 18:00 lei. Voucher-ul ramane valabil in cazul unui schimb de produse.


Puteti completa o cerere de retur sau schimb aici: https://www.jucarii4u.ro/formular_retur_produse